Setkání vítězů krajských a celostátních kol předmětových soutěží s představiteli Královéhradeckého kraje

Dne 3. října 2023 proběhlo setkání vítězů krajských a celostátních kol předmětových soutěží s představiteli Královéhradeckého kraje. Studenti byli oceněni za své vynikající výsledky v soutěžích v loňském školním roce a zároveň mohli sdílet své zkušenosti s představiteli kraje. Ceny si převzali vítězové krajských kol a ti, kteří se umístili na 1. až 5. místě v celorepublikovém kole.

Pozvánku na toto setkání dostalo i několik studentů našeho gymnázia. Vítěz krajského kola soutěže v anglickém jazyce a držitel 2. místa v kole celostátním Josef Zimla (současná 2.F), vítězka krajského kola olympiády v českém jazyce Adéla Kopecká (3.A) a dále vítězové krajského kola SOČ v různých kategoriích Kateřina Veselá (6.F), Vojtěch Belada (6.G), Adam Beran (5.G) a Štěpán Boudyš (6.F).

Ocenění za precizní přípravu soutěží převzali také jejich hlavní organizátoři. Z 1.SJG byly oceněny Mgr. Eva Konderlová (soutěž v anglickém jazyce), Ing. Markéta Pancířová (soutěž ve španělském jazyce), Mgr. Kateřina Pleskotová (soutěž v německém jazyce) a Mgr. Lea Urbanová (soutěž v ruském jazyce).

Ceny zúčastněným předali představitelé Královéhradeckého kraje.

Ing. Markéta Pancířová

Sdílejte příspěvek