Kouzlo poezie Mistra Brendla

Pravidelné říjnové návštěvy divadelního i filmového herce, moderátora a vynikajícího recitátora Jaroslava Brendla na PSJG jsou pro nás vždy svátkem – především poezie, ale nejen jí. Tak tomu bylo i 15. října 2019, kdy na studenty 4.A, 6.F a 6.G čekalo Kouzlo poezie Mistra Brendla.

O jeho vystoupení jsme již informovali v Aktualitách, tak teď jen několik, jak se říká, neoficiálních postřehů zúčastněných studentů:

Velmi hezké vystoupení, okamžitě zaujalo a zábavnou formou předalo mnoho informací. Přednes pana Brandla byl poutavý a nesmírně profesionální.
studentka 4.A

Kouzlo poezie jsem si užil od začátku do konce. Vzhledem k mému zájmu o poezii jsem se na přednášku už předem velmi těšil, a myslím, že vystoupení pana Brendla má tu moc přilákat k poezii i ty, kteří se o ni příliš nezajímají. Přednesené básně mě vedly k zamyšlení nad krásou a pestrostí českého jazyka a za to děkuji.
Rafael Acuy, 4.A

Přednáška od pana Brendla na mě udělala velký dojem jak obsahem, tak provedením. Je vidět, že moc dobře rozumí poezii, a mluví o ní s láskou, což je na jeho recitaci poznat.
Kateřina Richtrová, 4.A

Vystoupení pana Brendla bylo opravdu zajímavé. Spojoval se zde umělecký přednes s hereckým výkonem. Ukázalo se, že pan Brendl je skutečný gentleman a profesionál ve svém oboru.
studentka 4.A

Další ohlasy (krátké i delší) zde rádi zveřejníme.

Mgr. Jiří Aubris

Sdílejte příspěvek