Úspěšnou sezónu Michaely Hejnové, Moniky Kottové a Nely Žďárkové přerušil až stav nouze

I v tomto školním roce se studentkám PSJG Michaele Hejnové (5.F), Monice Kottové (3.G) a Nele Žďárkové (4.G),  jež se dlouhodobě věnují stepu, nadmíru dařilo. Jakožto členky souboru Fidgety Feet při ZUŠ Střezina se účastní individuálních i skupinových soutěží, Míša Hejnová se věnuje i choreografii.

Jejich největším úspěchem v tomto školním roce je 1. místo na Dance Life Expo Brno v kategori formace adults I. Míše a Nele se podařilo (díky dřívějším úspěchům na mistrovství ČR i Evropy) probojovat na mistrovství světa v saské Riese, kde obsadila v kategorii formace adults I s choreografií The Eternal Fight velmi pěkné 15. místo.

Míše Hejnové a Monice Kottové se v Brně na Dance Life Expo dařilo i v individuální soutěži – sólo ženy adults I. Míša obsadil  2. místo a Monika 3. místo. Podobně uspěly i v kategorii duet adults IMíša získala 2. místo, Monice tentokrát unikla těsně medaile, když skončila čtvrtá.

Účast i úspěchy v dalších soutěžích znemožnilo vyhlášení nouzového stavu. Ale v současnosti se již vše vrací do normálu. Ostatně sama Míša Hejnová to komentuje takto:

Nyní již běží tréninky na plné obrátky a stále nacvičujeme nové choreografie nebo nové variace pro zdokonalení techniky. Pokud nebude druhá vlna koronaviru, tak 10. října se chystáme na mistrovství republiky, a pokud se nominujeme, tak se v listopadu vydáme na mistrovství světa do Německa.

Michaele Hejnové, Monice Kottové i Nele Žďárkové přejeme mnoho dalších úspěchů i radosti, kterou jim step rozhodně přináší.

Mgr. Jiří Aubris

Sdílejte příspěvek