Taneční 2023 se chýlí ke konci

Taneční roku 2023 se blíží ke konci a studenti PSJG by vám chtěli sdělit, co zažívají v tanečních. Studenti, kteří se účastní tanečních, jsou: Denisa Velnerová, Kristýna Svobodová, Sophia Rief, Karolína Nosková, Alena Bartošová, Sofie Rambousková a Mariana Hegerová.

Mimo klasické hodiny máme i lekce prodloužené a tématické a závěrečný věneček. Jedna z prvních lekcí, která nás nejvíce zaujala, byla hodina karneval v Riu, kdy se všichni tanečníci oblékli do pestrých barev, dívky do krásných barevných šatů a chlapci do květinových hawaiských košil. Někteří měli i květinový věnec. Tanečníci o těchto hodinách vyměnili společenskou obuv za pohodlné tenisky. Lekci vedla známá tanečnice latinských tanců a výherkyně osmé řady Stardance Veronika Lálová.

Nadcházející taneční hodina, propojená s Halloweenem, byla maškarní, kde se tanečníci museli ukázat s nápaditými kostýmy. K viďění byla škála kreativních kostýmů od čertů po piráty a různé pohádkové bytosti.

Závěrečný věneček nas teprve čeká, ale s jistotu vám můžeme říci, že tento zážitek je nezapomenutelný, a proto vás vyzýváme, abyste se nebáli příští rok se na taneční přihlásit a vytvořili si vzpomínky na toto období vašeho života.

Alena Bartošová a Karolína Nosková (3.F)

Sdílejte příspěvek