Ve víru tance

Ledaskomu nezůstalo utajeno, že se řada našich studentů či spíše studentek věnuje také tanci. V květnu se naskýtá vynikající šance zajít se na ně podívat.

Tak hned ve čtvrtek 10. května 2018 od 19.30 se v Divadle Jesličky (snad se tam tanečníci vejdou) koná stepařský večer pod vedením manželů Hejnových, Apoleny Dobešové a Lucie Čáslavské, příznačně nazvaný Klapity klap (plakát). Z našich studentů tam lze vylížet určitě Michaelu Hejnovou (3.G), Sarah Viktorii Bechtold (2.F), Nelu Žďárkovou (2.G) a Moniku Kottovou (1.G). Kdo se chce navnadit, může si už teď přečíst o výrazných úspěších jejich stepařského klubu Fidgety Feet.

Na neděli 20. května 2018 od 14.30 a 17.00 připravilo své závěrečné vystoupení taneční oddělení ZUŠ Habrmanova. Koná se ve Filharmonii a uvidět tam budeme moci Kateřinu Šrutovou (6.F) a Alenu Krčkovou (2.F).

Taneční oddělení ZUŠ Střezina připravilo své vystoupení na čtvrtek 24. května 2018 v rámci Otevřené zahrady. Diváky čeká pestré odpoledne v jesličkovské zahradě – hudba, tanec, divadlo, výtvarné workshopy a občerstvení… Zahradu otvírají ve 14.30. Ze studentek PSJG, jež se věnují tanci, lze očekávat, že se publiku představí Simona Tušicová (6.F), Michaela Roubalová (5.F), Eliška Dvořáková (2.F), Michaela Hejnová (3.G), Sarah Viktoria Bechtold (2.F), Nela Žďárková (2.G) a Monika Kottová (1.G).

Mgr. Jiří Aubris

 

Sdílejte příspěvek