Vánoční Boni pueri

Český chlapecký sbor Boni pueri a s ním i student PSJG David Jandl (3.F) si po návratu z japonského turné připravil pro domácí publikum několik vánočních koncertů. Je opravdu z čeho vybírat.

Přímo v Hradci Králové se Boni pueri představí ve středu 18. prosince 2019 od 17.00 v kostele Nanebevzetí Panny Marie (vánoční koncert přípravných oddělení) a následně v neděli 12. ledna 2020 od 16.00 v Aldisu (novoroční galakoncert všech oddělení). Další koncerty se konají v sobotu 21. prosince 2019 v Trutnově (UFFO) a v neděli 22. prosince 2019 v Bolaticích.

David Jandl letos prožil velmi úspěšnou pěveckou sezónu. S Boni pueri kromě Japonska v rámci koncertního turné navštívil také Spojené státy americké a Chorvatsko, se sborem zpíval též např. ve Vídni, Hradci Králové, Praze, Smiřicích, Nepomuku, Letohradě, Pardubiích, Třeboni či Hořicích.

Vedle sborového zpěvu vystupuje David Jandl také jako sólista. Známá je především jeho spolupráce s duem Nos Dames, resp. s profesorkou PSJG Martinou Forejtkovou.

Mgr. Jiří Aubris

Sdílejte příspěvek