Klapity klap 2022

Stepařský taneční soubor Fidgety Feet při ZUŠ Střezina si připravil své obvyklé závěrečné vystoupení. Koná se v neděli 19. června 2022 od 17.00 v KC Aldis. Ze studentek a absolventek PSJG se můžeme těšit na Moniku Kottovou (3.A), Nelu Žďárkovou (6.G) a Michaelu Hejnovou (loňská 6.F).

Diváci se mohou těšit na úspěšné choreografie z mistrovství ČR a Evropy, resp. na ty, které teprve zamíří na mistrovství světa. Úspěchů mají střezinští stepaři celou řádku. A k těm nejúspěšnějším patří právě výše zmíněné naše studentky.

Stepaři z Fidgety Feet na květnovém mistrovství ČR získali 10 niminací na MR a 6 na MS. Nejúspěšnější (tedy kromě učitele ZUŠ P. Hejny) byla právě Michaela Hejnová, která získala dvě bronzové medaile – zá sólový výstup (na hudbu A. Vivaldiho – určitě si to nenechte v neděli ujít!) a ještě za formaci s názvem Insane – medaili si tak odnesla i Nela Žďárková, jež během května stihla jak maturitu, tak mistrovství republiky (a obě na špičkové úrovni), a Monika Kottová.

Všem třem našim dámám se dařilo i na mistrovství Evropy, které se uskutečnilo před týdnem. Skupinová choreografie získala 4. místo a v sólovém tanci ve velké konkurenci obsadila Michaela Hejnová výborné 5. místo.

Přijďte se na naše stepařky podívat a v listopadu jim držte palce, aby se jim stejně dobře vedlo i na mistrovství světa v Riese.

Mgr. Jiří Aubris

Sdílejte příspěvek