Ještě se potkáme s Kristínou Morávkovou

Mladé divadelní studio LAIK Východočeského divadla Pardubice připravuje další premiéru. V neděli 24. června 2018 od 16.00 uvede hru Kristýny Pleskotové (na motivy W. Shakespeara) Ještě se potkáme. V roli Jitky, resp. matky Capuletové se publiku představí i studentka našeho gymnázia Kristína Morávková (3.A).

Kristínka, známá na PSJG především jako moderátorka společenských akcí, výborná recitátorka a herečka,  je členkou našeho dramatického klubu (působícího při Divale DRAK) a recitační sekce klubu mladých literátů, do povědomí diváků se zapsala především ve velmi vydařené inscenaci Bídníků, která získala uznání poroty i na loňském AUDIMAFORu. Od té doby si již mimo jiné zahrála v seriálu televize Prima Policie v akci, ale i tak se pro ni jedná o důležitou premiéru, když po jevišti Divadla DRAK bude moci vystoupit i na scénu Východočeského divadla v Pardubicích.

Na premiéře samozřejmě nebude chybět řada pedagogů a studentů PSJG, jako jednu z posledních akcí letošního školního roku plánuje výpravu do Pardubic i náš klub divadelního diváka.

Mgr. Jiří Aubris

Sdílejte příspěvek