Jeden ze dvou autorů velmi úspěšné učebnice učí již 22 let biologii a matematice na Prvním soukromém jazykovém gymnáziu v Hradci Králové

V letních měsících tohoto roku bylo vytištěno a z nakladatelství Fortuna distribuováno z Prahy do celé České republiky 6. vydání velmi úspěšné učebnice BIOLOGIE ČLOVĚKA pro gymnázia. Jedním ze dvou autorů této učebnice je učitel Prvního soukromého jazykového gymnázia RNDr. Michal Hruška.

Některé knihy nebo učebnice mohou mít jepičí život. Zcela jinak je tomu s učebnicí biologie člověka. Na prvním vydání knihy pracovali prof. RNDr. Ivan Novotný a RNDr. Michal Hruška od roku 1990. První vydání se na trhu objevilo až v roce 1995. Všech šest vydání učebnice BIOLOGIE ČLOVĚKA čítá v současnosti desítky tisíc výtisků, které jsou již 27 let dostupné téměř na každé střední škole a také na mnoha vysokých školách. Novému 6. vydání přejeme, aby našlo mnoho žáků a studentů, kteří chtějí rozvíjet své znalosti anatomie a fyziologie lidského těla, stejně jako žáci a studenti vyšších ročníků středních i vysokých škol v celém minulém více než čtvrt století.

MHL39

Sdílejte příspěvek